• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

obleti pe orez. In tava, la cuptor 20

obleti pe orez. In tava, la cuptor

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Carne de porc in sos de rosii, la cuptor

Urzici cu usturoi

Urzici cu usturoi si mamaliga la gratar

Scoici de Apa Dulce Umplute si Coapte la Cuptor

Ciorba de curca

Ciorba de curca garnisită cu tăiţei de casă

salata tomnatica din varza rosie, conopida si sfecla rosie

Salata de Toamna cu Varza, Conopida si Sfecla Rosie

  • Contact Papamond

Copyright © 2023