• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

rata pe cartofi dulci, la tava 2

Rata pe cartofi - se taie cartofii mari

Se taie cartofii mari, se amestecă cu călitura şi se pune usturoiul feliat şi condimentele. Se omogenizează totul.

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Salata bulgareasca ovcharska

aripioare si cartofi

Aripioare si cartofi. Cu salsa racoritoare

dovleac cu prune uscate si stafide

Dovleac umplut cu prune uscate şi stafide

tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa cu pulpe de pui la gratar

Mancare de muraturi cu carne. Din bucătăria taraneasca

  • Contact Papamond

Copyright © 2023