• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Altele

Rusaliile, Cea Mai Veche Sarbatoare Crestina

rusalii

Dictionarul explicativ al limbii romane defineste Rusaliile drept o sarbatoare religioasa crestina, cu stravechi origini mitologice, provenind din ritualuri de pomenire a mortilor. La  zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile – Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime. Ca vechime, Rusaliile crestine coboara […]

Ardei umpluti cu carne. Reteta clasică

Cu toate ca multi dintre noi considera ardeii umpluti ca fiind o mancare traditional romaneasca, se pare ca originile acestui preparat, sau mai degraba acestui gen de preparate (legume umplute), le aflam in Turcia unde sub denumirea de “dolma” ( de la verbul dolmak – a fi umplute), inca din vremea Imperiului Otoman, intalnim o varietate de retete bazate pe legume umplute.

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 70
  • Page 71
  • Page 72

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Pulpa de porc si cartofi taranesti

Pulpa de porc cu cartofi taranesti

fasole facaluita

Fasole facaluita

jambalaya creole

Jambalaya creole. Cu carnati afumati si pui

reteta de imam bayildi

Imam bayildi. Cu Inaltare Manastireasca

pui cu sos de rosii si usturoi

Pui cu sos de rosii si usturoi. Cu cartofi aromati

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2024