• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Ingrediente

Ardei umpluti cu carne. Reteta clasică

Cu toate ca multi dintre noi considera ardeii umpluti ca fiind o mancare traditional romaneasca, se pare ca originile acestui preparat, sau mai degraba acestui gen de preparate (legume umplute), le aflam in Turcia unde sub denumirea de “dolma” ( de la verbul dolmak – a fi umplute), inca din vremea Imperiului Otoman, intalnim o varietate de retete bazate pe legume umplute.

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 75
  • Page 76
  • Page 77

Primary Sidebar

Rețete Diverse

reteta de taitei de casa

Taitei de casa. Şi în supă, şi în ciorbă

reteta de sfecla rosie si branza cu hrean

Sfecla Rosie si Branza cu Hrean

Gogosi cu flori de salcam

Paella pe disc

Paella pe Disc. La Mal de Balta

musaca de cartofi

Musaca de cartofi. Ca la mama acasa

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2024