• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu carne de porc

Ciorba de Perisoare Acrita cu Zeama de Varza

Una dintre cele mai apreciate ciorbe româneşti, ciorba de perisoare mi-a plăcut întotdeauna acrită cu zeamă de varză şi aromată cu leuştean proaspăt. De asemenea, îmi place ca ciorba să aibă zeamă suficientă ce merge mâncată fierbinte cu ardei iute. Excelentă pentru mahmureală, răceală sau oboseală.

Ardei umpluti cu carne. Reteta clasică

Cu toate ca multi dintre noi considera ardeii umpluti ca fiind o mancare traditional romaneasca, se pare ca originile acestui preparat, sau mai degraba acestui gen de preparate (legume umplute), le aflam in Turcia unde sub denumirea de “dolma” ( de la verbul dolmak – a fi umplute), inca din vremea Imperiului Otoman, intalnim o varietate de retete bazate pe legume umplute.

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 17
  • Go to page 18
  • Go to page 19

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Ciorba de Cartofi Noi cu Afumatura. Racoritoare in Zilele de Vara

Pulpa de Ied la Ceaun cu Garnitura de Orez cu Ardei

Pulpa de Ied la Ceaun cu Garnitura de Orez cu Ardei

Ciorba de Varza a Unui Neamt Pripasit la Craiova

ciorba de urzici

Ciorba de urzici cu zdrente de ou

Salata bulgareasca ovcharska

  • Contact Papamond

Copyright © 2023