• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Altele

Salata de ceapa rosie

Spartă tradițional cu pumnul sau preparată într-o simplă dar prezentabilă salată, ceapa este ingredientul care pune punctul pe I atunci când te confrunți cu o fasole sau cu o ispititoare slană. Chiar dacă ceapa roșie este ceva mai puțin iute, uneori o ferchezuiesc și o îndulcesc, aducând-o la întâlnirea cu slana, cu hamsia marinată sau […]

Vinete cu usturoi si rosii, rumenite la cuptor

Rețeta de vinete cu usturoi și roșii asigură o întâlnire gustoasă cu un trio a cărui armonie culinară, bine probată în timp, nu poate fi contestată de nici un chițibușar de bucătărie. Deși această combinație a fost supusă la diverse tehnici de preparare, deși a suportat contribuții estetice și de design sau chiar, de multe […]

Pulpa de ied pe cartofi. Frageda si aromata

Această pulpa de ied pe cartofi am preparat-o cum nu se poate mai simplu, fără nici un fel de mix modern de ingrediente, căutând un gust primar și autentic, cât mai aproape de rusticitatea cuptorului țărănesc. Nu vreau să vă răpesc din timp cu laude aduse cărnii de ied, dar cred că, dacă i-am da […]

Iepure la cuptor cu ciuperci si masline

Dacă sunteți interesați să vă întreceți în trântă dreaptă cu colesterolul prezența cărnii de iepure în meniu poate fi o cale spre victorie. De culoare alb-rozalie, cu grăsimi și calorii reduse, carnea de iepure este fragedă și ușor digerabilă. De altfel, printre altele, această carne este recomandată persoanelor ce au probleme cu digestia. În România […]

Hummus. Aperitiv levantin din naut

Preparat din năut și mâncat cu predilecție în Orientul Mijlociu sub denumirea de hummus, acest preparat ca tehnică de preparare (și nu numai) se aseamănă cu icrele de fasole, preparat cu ștate vechi în bucătăria noastră. De cele mai multe ori se mănâncă cu lipie libaneză și salată tabbouleh (tot de sorginte libaneză) și asta, […]

Salata de Telina, Ridichi Rosii si Mere Verzi

Sucul de țelină și țelina ca atare sunt recunoscute pentru beneficiile reale aduse sănătății, fiind recomandate de medicii ca a fi consumate regulat în cazul unor boli deloc ușoare. Puternic aromată și consistentă, țelina crudă are totuși un gust mai aspru, care îți dă o reținere în a o consuma-o în cantități suficiente încât să-și […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 10
  • Page 11
  • Page 12
  • Page 13
  • Page 14
  • Interim pages omitted …
  • Page 72
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Ciorba de rosii

oua dichisite

Oua dichisite

curcan la cuptor cu garnitura

Curcan la cuptor. Garnitura de orez

pulpe de pui cu piure si mazare

Pulpe de pui cu piure si mazare

mancare de castraveti murati

Mancare de castraveti murati

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025