• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Bucataria asiatica

Menemen – Oua Turcesti sau Oua Incaierate cu Legume

De mare tradiţie în Turcia, menemen este o preparat pentru un mic dejun bazat pe ouă şi o varietate mai mică sau mai mare de legume. Reteta de menemen poate conţine, după cum îi obiceiul locului şi pofta turcului, o seamă de ingrediente cum ar fi: dovlecei, vinete, ceapă, usturoi, pătrunjel, carnaţi sau branză. Cea […]

Salata Calda cu Legume si Piept de Rata

Dacă v-aţi propus să treceţi la un regim alimentar mai uşor, să daţi trupului mai multe verdeţuri şi legume, salata calda vă poate ajuta în acest parcurs. Fiind un intermediar între salatele crude şi mâncărurile gătite, salata caldă ne sprijină şi ne face mai uşoară trecerea la o perioadă în care să punem accent pe […]

Salata Ruseasca. Salata A La Russe

Salata rusească se aseamănă foarte mult cu salata de boeuf cu diferenţa că în reţeta de salata rusească nu găsim carne de vită sau altfel de carne. De asemenea, salata rusească suportă mai multă versatilitate în ce priveşte varietatea legumelor şi eventual a dressing-ului, drept pentru care se întâlnesc o multitudine de combinaţii şi reţete a […]

Humus cu Leurda. Randuit cu Frigarui

Humus cu leurda este un preparat care rânduieşte o întâlnire dintre un exponent culinar al Levantului şi verdele proaspăt şi sănătos al leurdei nostre. Este o asociere care favorizează gustul şi care cu siguranţă vă va fi pe plac, fie că o serviţi ca atare, dacă ţineţi post, fie că o întregiţii cu fripturi, prăjeli, […]

Salata cu Peste Preparat la Gratar

Baby hering -ul este un pește fără prea multe oase, ieftin și prezent în mai toate pescăriile. Chiar dacă nu este prea trupeș, acest pește oceanic îmi place îndeosebi la grătar. Pentru a se desprinde ușor carnea de pe oase și pentru a nu se fărâmița pe grătar, obișnuiesc să-i dau puțină sare înainte cu […]

Piept de Pui cu Piure de Linte Rosie si Ciuperci Sote

Lintea-i bună, iar acest preparat de piept de pui cu piure de linte ma foarte multumeste! De când am descoperit-o în urma cu 3-4 ani în rafturi – cred că aproape dispăruse complet de la noi, pentru că eu nu îmi aduc aminte să o mai fi întâlnit pe undeva până să apară în supermaketuri […]

  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to page 3
  • Go to page 4
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Costite.Sos.Turte

Costite. Sos. Turte. Cosmogonia gustului

reteta de sfecla rosie si branza cu hrean

Sfecla Rosie si Branza cu Hrean

Sarmale in Foi de Stevie. In Vas Roman, la Cuptor

chiftele cu sos alb bechamel

Chiftele cu Sos Alb Bechamel si Ciuperci

Tocanita de Ardei si Rosii – Lecso Fara Carne

  • Contact Papamond

Copyright © 2023