• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu carne de pui

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Tot ce se înrudeşte cu saramura mă atrage la coada tigăii şi la masă mai abitir decât oricare alt preparat. Aşa păţesc şi cu aceste aripioare de pui prăjite şi servite cu mujdei şi mămăligă.

Mancare De Marar Cu Pulpe De Pui

MANCARE DE MARAR CU PULPE DE PUI

Puternic aromantă, acestă mancare de marar, este un preparat de vară ce nu necesită mai mult de o oră pentru preparare. Ea poate fi un deliciu pentru cei ce îndrăgesc aroma de mărar şi sosurile dulci-acrişoare.

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Dulceaţa ardeiului gras si fragezimea pieptului de pui fac din acest preparat o gustare uşoara şi savuroasă ce poate fi preparată repede şi fără sofisticate cerinţe. Reţeta se bazează exclusiv pe două ingrediente, pe două gusturi: ardei gras şi piept de pui, bine asezonate cu condimente. Seamana uşor cu tocana ungurească de ardei. Tocmai pentru […]

Clatite cu Dovlecei Umplute cu Piept de Pui si Ciuperci

Clatite cu Dovlecei

Dacă vă plac dovleceii şi doriţi să ieşiţi din rutina reţetelor clasice pentru a da acestei legume o întrebuinţare ceva mai inedită, aceste clatite cu dovlecei pot fi o soluţie interesantă şi, în acelaşi timp, gustoasă, pentru pentru o masă de familie. Clatitele cu dovlecei sunt inspirate de vestitele crepes din bucătaria franceză, mai precis […]

Ciorba de Bibilica Dreasa cu Zdrente de Ou

Ciorba de Bibilica 4

Bibilica sau bibiloiul, pasăre de curte zburatoare şi degrabă gălăgioasă, are o carne foarte asemănătoare cu a vânatului păsăresc, de o culoare mai vânătă, oleacă mai cu fibră şi grăsime galben intens. Ciorba de bibilica se remarcă prin dulceaţă şi gust intens, condiţionate, bineînţeles, de prezenţa, alaturi de bibilică, a unui bogat mix de legume, […]

Pui cu Rosii Aromate cu Usturoi si Busuioc

Fiindcă ne aflăm în acele zile în care canicula ne urmăreşte peste tot, inclusiv în bucătărie, ne limităm iniţiativa culinară la a prepara reţete mai simple, uşoare şi care nu ne cer să stăm prea mult timp lângă aragaz. Astfel, astăzi vă propun şi încerc să vă ispitesc cu nişte arătoase ciocănele de pui cu […]

  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to page 3
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 14
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Tocanita de Ardei si Rosii – Lecso Fara Carne

mancare de mazare

Mancare de mazare cu carne de pui

Stiuca Umpluta. Retete Pescaresti

Menemen – Oua Turcesti sau Oua Incaierate cu Legume

pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

  • Contact Papamond

Copyright © 2023