• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu branza

Vinete Umplute cu Branza Dulce, Iaurt si Ardei Copt

Vinete Umplute cu Branza Dulce, Iaurt si Ardei Copt 5

Acestă rețetă este un mod simplu de a pregăti vinete umplute, mâncare de sorginte orientală, care se poate găsi în diverse variante în bucătăriile mediteraneene și din Levant.

Vinete cu Branza in Sos de Rosii Aromat cu Cimbru

Astăzi, vă propun să ne bazăm încă o dată pe vinete pentru a mai adăuga încă o reţetă la catastiful cu plăceri culinare şi pentru – cred eu cu tărie – a ne pricopsi cu încă o apreciere din partea mesenilor. Vorbim despre vinete cu branza, îmbrăcate în sos românesc de roşii, uşor aromat cu […]

Rosii cu Branza la Cuptor, Aromate cu Oregano – Bouyourdi

Această foarte gustoasă combinaţie de rosii cu branza, aromată din abundenţă cu oregano, este specifică bucătăriei greceşti, fiind cunoscută sub numele de bouyourdi. Este un aperitiv, o gustare extrem de simplă bazată pe brânză feta şi roşii proaspete, uşor picantă datorită prezenţei unui ardei iute şi bogat aromată cu oregano. Deşi tradiţia ne recomandă brânza […]

Ochiuri pe Mamaliguta ca la Bunica

Azi, zi de iarnă începută cu o dimineață friguroasă și cețoasă, m-am întors oleacă la o simplă dar gustoasă încropeală culinară, specifică mai mult iernilor copilăriei, petrecute la sat, la bunici. Ochiuri pe mamaliguta ca la bunica intră în panoplia mâncărurilor țărănești, plăcere de moment de iarnă, neprogramabilă, legată mai mult de un amalgam de […]

Mamaliga Toponita. Reteta de la Poala Muntelui

Mamaliga toponita nu este altceva decât cunoscuta mămăliga pe pături, diferența fiind făcută de faptul că în cazul toponitei, mămăliga folosită este mai moale. Aș mai adăuga și mențiunea că, de multe ori, mămăliga în pături primește la final câteva ouă. Cu un gust delicios și de nerefuzat, mamaliga toponita primește spre bucuria gurmandului, tribut de […]

Prajitura lasagna cu ciocolata. Fara coacere

Cremoasă cum n-ai mai văzut, prajitura lasagna cu ciocolata, cu siguranță poate fi o delicioasă soluție pentru când vei vrea să-ți îndulcești ziua. Frișca, budinca de ciocolată și crema de brânză se întâlnesc pentru a împlini pofta celor ce iubesc prăjiturile cremoase. Dacă vă întrebați de unde numele de lasagna cu ciocolată înseamnă că sunteți […]

  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Interim pages omitted …
  • Page 6
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Mancare de conopida si alte zarzavaturi

lapte de pasare

Lapte de pasare. Ile flottante

fasole batuta cu usturoi

Fasole batuta cu usturoi

Plachie de Crap, Inviorata cu Usturoi si Iutica

Drob de Miel – Cinstire Culinara a Pastelui

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025