• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu carne de pui

Ciorba Taraneasca de Pui cu Zdrente de Ou

ciorba taraneasca

Se serveste fierbinte cu ardei iute murat, verde sau uscat si copt pe foc… cu smantana daca doriti…mie imi place si cu hrean ras in otet. Foarte hranitoare si am observat ca este foarte apreciata si de copii mai ales ca are de toate.

Ghiveci de legume cu carne de pui

Ghiveci de legume cu carne de pui

Provenit din cuvantul turcesc güveç, termenul de ghiveci folosit in bucataria noastra, defineste imaginatia fara limite pusa in slujba  simturilor organoleptice. Nu va sfiiti sa dati frau liber imaginatiei, garantia rezultatelor fiind asigurata de varietatea combinatiilor de legume si/sau carnuri ce onoreaza numele de ghiveci. Ingrediente ghiveci: carne de pui (pulpe si piept) 4-5 ciuperci […]

Ciorba de pui

ciorba de pui

  Necesar ciorba de pui: 1 kg carne de pui (aripi si tacamuri) 2 cepe potrivite sau o ceapa mare 2 morcovi 1 radacina micuta pastarnac 1 radacina mica patrunjel o felie telina 3 rosii 1 ardei gras sau o kapia bors sau zeama de varza taitei (fidea) leustea sare, piper Preparare Se pune oala […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 12
  • Page 13
  • Page 14

Primary Sidebar

Rețete Diverse

perisoare cu sos de rosii

Perisoare cu Sos de Rosii si Ciuperci

Salata de Vinete cu Iaurt si Usturoi

Praz umplut

Praz umplut. Noblete si rafinament in farfurie

carnati cu cartofi

Carnati cu cartofi

Caponata Siciliana – Tocana de Vinete cu Rosii si Masline

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025