• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu carne de rata si gasca

Supa de rata cu taitei de casa

Supa de rata cu taietei de casa

De data aceasta am preparat o supa de rata cu taitei de casa, beneficiind de contributia pretioasa a unei ratuste din mediul rural. Pentru o aroma proaspata si puternica, este bine atunci cand mancam, sa mai tocam direct in farfurie ceva verdeata proaspata si eventual piper proaspat macinat.

Ciorba de rata tânără cu zeamă de varză

Poţi spune despre o ciorbă ca este bună atunci când, mâncată fierbinte, face valabilă zicerea populară că “iţi ia boala cu mâna”. Ciorbele noastre sunt foarte valoroase pentru sănatate dar, probabil, obişnuiţi fiind cu ele, nu le mai acordăm importanţa ce o merită si de multe ori ne grăbim să asimilăm în cultura noastră gastronomică tot felul de mâncăruri de bon ton ce de multe ori au o singură calitate – sunt fotogenice.

Rata pe Varza Murata, la Cuptor in Vas Roman

rata pe varza

In traditia bucatariei romanesti rata nu se marineaza cum am facut eu dar cu siguranta se prepara intr-un vas de pamant, cu curechi murate, preparata toamna tarziu cand rata a acumulat grasime, cand vinul s-a oprit de mult din fiert si cand este timp pentru povesti. Prin urmare am procedat ca atare…

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Pateu de casa din ficat de pui si ciuperci

Pateu din ficat de pui si ciuperci

dovlecei cu pui

Dovlecei cu pui. Pe deplin gustosi

Lutenitsa cu Rosii Coapte si Ardei Iute. S.O.S. din Bucataria Bulgareasca

Fazan la Cuptor cu Ciuperci Champignon

Fasole cu carnati polonezi. Cu ceapa calita si ciuperci

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025