• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

rata pe cartofi dulci, la tava 2

Rata pe cartofi - se taie cartofii mari

Se taie cartofii mari, se amestecă cu călitura şi se pune usturoiul feliat şi condimentele. Se omogenizează totul.

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Hummus. Aperitiv levantin din naut

plescavita

Plescavita – pljeskavica sarbeasca

Ciorba de Cartofi Noi cu Afumatura. Racoritoare in Zilele de Vara

Ciorba de bureti

Ciorba de bureti de fag cu zeama de varza

Humus cu Leurda. Randuit cu Frigarui

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025