• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Tocanita din piept de pui cu praz. Servita cu crutoane – www.papamond.ro (7)

Primary Sidebar

Rețete Diverse

ostropel de pui

Ostropel de Pui la Ceaun Servit cu Mamaliga

Praz umplut

Praz umplut. Noblete si rafinament in farfurie

Peste la cuptor, chefal cu rosii aromate

Peste la cuptor. Chefal cu roşii aromate

Ciorba cu Tocmagei. Din Puicuta Grasa Crescuta in Batatura

Tocanita Taraneasca de Curcan cu Sos pe Saturate

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025