• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete cu ciupeci

Curcan cu Sos Vanatoresc, cu Rosii si Ciuperci

curcan cu sos vanatoresc

Curcan cu sos vanatoresc este o reteta gustoasa si usor de preparat, sosul vanatoresc asigurand succesul atata vreme cat carnea ( si nu numai de curcan) este bine pregatita in prealabil. Sosul vanatoresc prezinta mai multe variante dintre care cele mai abordate sunt cea franceza, italiana si germana. Totusi, la baza, ramane varianta franceza fie si pentru ca Franta este acreditata cu patentul si pentru ca a contribuit major la popularizarea acestui sos.

Pateu din ficat de pui si ciuperci

Pateu de casa din ficat de pui si ciuperci

Pateu din ficat de pui – se poate prepara in foarte multe variante, fiecare avand posibilitatea sa incerce diverse retete si sa se opreasca la pateul care eventual il gadila, ca in reclama cunoscuta, la limbuta dar important este faptul ca, indiferent ce reteta preparati, cu siguranta va fi mai sanatoasa decat orice pateu facut industrial.

Mancare de praz cu masline si ciuperci

mancare de praz, masline si ciuperci

N-ar fi rau ca macar prazul sa-l lansam in U.E. si asta nu pentru ca francezi sau englezii l-ar vedea rar, dimpotriva au in toate gradinile si market-urile si mananca mult mai mult decat noi numai ca, al lor, este mai mult prazoaica ( adica prazul ala mai scurt si indesat). Mai mult, Tara Galilor are ceapa olteneasca printre simbolurile nationale. La lipirea prazului de oltean a contribuit decisiv, cu mult umor, marele actor Amza Pellea dar Occidentul mananca mult mai mult praz decat olteni sau romani in general asa ca aceasta idee este falsa.

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 7
  • Page 8
  • Page 9

Primary Sidebar

Rețete Diverse

praz cu masline

Mancare de post. Deliciu cu praz si masline

Salata bulgareasca ovcharska

mancare de burta de vita

Mancare de burta de vita. Trippa alla fiorentina

paste tagliatelle cu sos de rosii

Paste tagliatelle cu sos de rosii si masline

Ciorba cu Afumatura si Verdeturi de Primavara

  • Contact Papamond
  • Politica De ConfidenČ›ialitate

Copyright © 2025