• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete din Ardeal

Gulas de Miel, Bolborosit Incet la Ceaun

Gulas de miel la ceaun

Mancare originara din Ungaria, gulasul sau, ca sa fim corecţi, gulyas este un fel de tocanita pe care o pregateau, traditional, vacarii ungurii ce pastoreau turme mari de vite pe lungul drum catre pietele din Venetia, Moravia, Viena sau Nurnberg.

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Go to page 2
  • Go to page 3
  • Go to page 4

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Wattleseed

Wattleseed

mazare si rosii

Mazare cu rosii la wok

Penne alla Norma

Vinete la cuptor. Tavalite prin pesmet, cu branza si sos taranesc de rosii

paste tagliatelle cu sos de rosii

Paste tagliatelle cu sos de rosii si masline

  • Contact Papamond

Copyright © 2022