• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Altele

Salata cu Peste Preparat la Gratar

Baby hering -ul este un pește fără prea multe oase, ieftin și prezent în mai toate pescăriile. Chiar dacă nu este prea trupeș, acest pește oceanic îmi place îndeosebi la grătar. Pentru a se desprinde ușor carnea de pe oase și pentru a nu se fărâmița pe grătar, obișnuiesc să-i dau puțină sare înainte cu […]

Salata de radacinoase

Salata de radacinoase o recomand cu toata inima ca fiind un depozit de vitamine, revitalizantă și foarte protectoare cu sănătatea noastră. Se mănâncă în special iarna, când poate fi de folos organismului în lupta cu răcelile specifice anotimpului și când rădăcinoasele, oricare ar fi ele, sunt mai la îndemână. Mulți medici o recomandă în cazul […]

Piure de legume cu costite de porc prajite

Piure de legume cu costite de porc prăjite este una din opțiunile mele în ce privește bucatele alese să aducă, în acest sfârșit de săptămână, o participare culinară gustoasă la traiul nostru de weekend. Realizat de cele mai multe ori prin adăugarea unor rădăcinoase la cartofi, piureul de legume este mai dulce decât cel de […]

Paste cu sos de rosii, aromate cu busuioc

Cred că am început să folosesc busuioc la rețetele de paste de aproape 4 ani, până atunci singura dar periodică întâlnire cu această plantă având-o, încă de mic copil, doar prin intermediul preacuviosului părinte, când mă stropea de Bobotează. Dacă îmi aduc bine aminte, din busuiocul preotului venit cu botezul, fetele rupeau rămurele și le […]

Rinichi de porc cu usturoi

Organele de porc, vită sau oaie sunt considerate, în multe bucătării, respectabile cărnuri din care, bucătari cu mână bună, prepară delicioase mâncăruri cu ștaif. Știu că la o primă vedere, aceste mâncăruri, pot părea mai degrabă dedicate bărbatului vânător, pescar și culegător (cum era el organizat mai demult) dar cred că și doamnele mai cochete […]

Salata consistenta de fasole si patrunjel

În această rețetă am combinat salata de pătrunjel cu cea de fasole, alăturând consistenței oferite de fasole, energia și vitaminele date de pătrunjel. Este o salată ceva mai aspră datorită pătrunjelului abundent, aromat mai abundent și tonifiant. Pătrunjelul proaspăt este foarte revigorant și sănătos, salata rezultată din această verzitură fiind în topul celor mai sănătoase […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 15
  • Page 16
  • Page 17
  • Page 18
  • Page 19
  • Interim pages omitted …
  • Page 72
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Jumari si untura. Preparate la caldare

pomana porcului

Pomana porcului. Parastas de doua saptamani

Paste cu branza, stafide si mere caramelizate

Placinta cu mere

Placinta cu mere, improvizaţie pentru Olivia

Scoici de Apa Dulce Umplute si Coapte la Cuptor

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025