• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete ieftine

Ardei Iuti Conservati La Borcan Pentru Iarna

Ardei Iuti Conservati La Borcan Pentru Iarna

Fiind un mare iubitor de iute, nu trece toamnă să nu mă îndeletnicesc cu prepararea unei cantități apreciable de ardei iuti conservati după felurite rețete. Nu pot mânca ciorba fără ardei iute în oțet sau uscat

Dovlecei cu Sos de Iaurt. Salata Gustoasa si Racoritoare

Dovlecei cu Sos de Iaurt

Salata de dovlecei cu sos de iaurt, prin prezența chimenului și a iaurtului, ne dezvălui atât originile sale grecești cât și levantine.  Este îndeosebi o salata de vară, răcoritoare și aromată …

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Tot ce se înrudeşte cu saramura mă atrage la coada tigăii şi la masă mai abitir decât oricare alt preparat. Aşa păţesc şi cu aceste aripioare de pui prăjite şi servite cu mujdei şi mămăligă.

Oua cu Ciuperci Pleurotus in Sos de Smantana

Oua cu Ciuperci Pleurotus si Smantana

Tributar unei ciorbe de bureţi de rouă mâncată în copilărie, de cele mai multe ori ciupercile pleurotus le prepar ciorbă. Pentru ca nu mai am posibilitatea să procur bureţi de rouă, am găsit înlocuitor aceste ciuperci care se aseamănă ca textură şi gust. Totuşi, am avut mereu senzaţia că aceste ciuperci sunt slab valorificate şi […]

Mancare De Urzici Cu Usturoi, Servita Cu Mamaliga

Mancare De Urzici Cu Usturoi 5

Cea mai simplă si, probabil, cea mai apreciată dintre preparatele cu urzici, această mancare de urzici cu usturoi este vedeta care deschide meniul de primăvară, bazat în mare parte pe o abundentă prezenţă a verziturilor sălbatice – leurda, loboda, dragavei, urzici – sau de grădină ţărănească – spanac, salată. Toate aceste daruri culinare oferite de […]

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Dulceaţa ardeiului gras si fragezimea pieptului de pui fac din acest preparat o gustare uşoara şi savuroasă ce poate fi preparată repede şi fără sofisticate cerinţe. Reţeta se bazează exclusiv pe două ingrediente, pe două gusturi: ardei gras şi piept de pui, bine asezonate cu condimente. Seamana uşor cu tocana ungurească de ardei. Tocmai pentru […]

  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Interim pages omitted …
  • Page 28
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

piure de cartofi

Piure de cartofi. Cum se face?

Geandra. Mamaliga gustoasa, cu oua si branza

cartofi fondanti

Cartofi fondanti. Rumeni si cremosi

reteta de iutica

Iutica. Pentru o ciorba vioaie si o mancare cu obraz

Jumari si untura. Preparate la caldare

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025