• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete rapide

Vinete Umplute cu Branza Dulce, Iaurt si Ardei Copt

Vinete Umplute cu Branza Dulce, Iaurt si Ardei Copt 5

Acestă rețetă este un mod simplu de a pregăti vinete umplute, mâncare de sorginte orientală, care se poate găsi în diverse variante în bucătăriile mediteraneene și din Levant.

Dovlecei cu Sos de Iaurt. Salata Gustoasa si Racoritoare

Dovlecei cu Sos de Iaurt

Salata de dovlecei cu sos de iaurt, prin prezența chimenului și a iaurtului, ne dezvălui atât originile sale grecești cât și levantine.  Este îndeosebi o salata de vară, răcoritoare și aromată …

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Aripioare de Pui Prajite Servite cu Mujdei de Usturoi si Mamaliga

Tot ce se înrudeşte cu saramura mă atrage la coada tigăii şi la masă mai abitir decât oricare alt preparat. Aşa păţesc şi cu aceste aripioare de pui prăjite şi servite cu mujdei şi mămăligă.

Oua cu Ciuperci Pleurotus in Sos de Smantana

Oua cu Ciuperci Pleurotus si Smantana

Tributar unei ciorbe de bureţi de rouă mâncată în copilărie, de cele mai multe ori ciupercile pleurotus le prepar ciorbă. Pentru ca nu mai am posibilitatea să procur bureţi de rouă, am găsit înlocuitor aceste ciuperci care se aseamănă ca textură şi gust. Totuşi, am avut mereu senzaţia că aceste ciuperci sunt slab valorificate şi […]

Mancare De Marar Cu Pulpe De Pui

MANCARE DE MARAR CU PULPE DE PUI

Puternic aromantă, acestă mancare de marar, este un preparat de vară ce nu necesită mai mult de o oră pentru preparare. Ea poate fi un deliciu pentru cei ce îndrăgesc aroma de mărar şi sosurile dulci-acrişoare.

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Ardei Gras Tras la Tigaie cu Piept de Pui

Dulceaţa ardeiului gras si fragezimea pieptului de pui fac din acest preparat o gustare uşoara şi savuroasă ce poate fi preparată repede şi fără sofisticate cerinţe. Reţeta se bazează exclusiv pe două ingrediente, pe două gusturi: ardei gras şi piept de pui, bine asezonate cu condimente. Seamana uşor cu tocana ungurească de ardei. Tocmai pentru […]

  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Interim pages omitted …
  • Page 18
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

burta de vita

Burta de vita. Cum se curata?

Costite de porc

Costite de porc la cuptor

Salata de cartofi noi cu hamsii

Praz umplut

Praz umplut. Noblete si rafinament in farfurie

Peste prajit cu mamaliguta

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025