• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Ingrediente

Ardei umpluti cu carne. Reteta clasică

Cu toate ca multi dintre noi considera ardeii umpluti ca fiind o mancare traditional romaneasca, se pare ca originile acestui preparat, sau mai degraba acestui gen de preparate (legume umplute), le aflam in Turcia unde sub denumirea de “dolma” ( de la verbul dolmak – a fi umplute), inca din vremea Imperiului Otoman, intalnim o varietate de retete bazate pe legume umplute.

  • « Go to Previous Page
  • Go to page 1
  • Interim pages omitted …
  • Go to page 75
  • Go to page 76
  • Go to page 77

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Rasol de vita cu legume preparat la cuptor

Pilaf de Orez cu Loboda Verde

Macrou la cuptor. Cu niscai legume si sos

legume umplute

Legume Umplute la Cuptor – Ardei, Dovlecei, Vinete, Rosii

ciorba de burta

Ciorba de burta

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2023