• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Ingrediente

Mici pe paine la gratar

Că micul este o preocupare de masă (și de mese), pe tărâmul nostru, este un fapt ce nu poate fi tăgăduit! Din învârtitul micilor pe grătar și dintr-un strop de imaginație, apar uneori, ici-colo, rețete inedite de preparate ce se bazează pe pasta de mici. Așa s-a născut și rețeta de mici pe paine la […]

Plachie de Crap, Inviorata cu Usturoi si Iutica

Chiar dacă imaginile alăturate ne vorbesc despre ciortani, adică pui de crap, mi-am permis să denumesc această lucrare plachie de crap, dat fiind faptul că dulceața unui ciortan de 7-800 de grame este cât se poate de viguroasă pentru a face față așteptărilor de gust avute de la un crap la cuptor. Am înviorat această […]

Vinete cu usturoi si rosii, rumenite la cuptor

Rețeta de vinete cu usturoi și roșii asigură o întâlnire gustoasă cu un trio a cărui armonie culinară, bine probată în timp, nu poate fi contestată de nici un chițibușar de bucătărie. Deși această combinație a fost supusă la diverse tehnici de preparare, deși a suportat contribuții estetice și de design sau chiar, de multe […]

Pulpa de ied pe cartofi. Frageda si aromata

Această pulpa de ied pe cartofi am preparat-o cum nu se poate mai simplu, fără nici un fel de mix modern de ingrediente, căutând un gust primar și autentic, cât mai aproape de rusticitatea cuptorului țărănesc. Nu vreau să vă răpesc din timp cu laude aduse cărnii de ied, dar cred că, dacă i-am da […]

Iepure la cuptor cu ciuperci si masline

Dacă sunteți interesați să vă întreceți în trântă dreaptă cu colesterolul prezența cărnii de iepure în meniu poate fi o cale spre victorie. De culoare alb-rozalie, cu grăsimi și calorii reduse, carnea de iepure este fragedă și ușor digerabilă. De altfel, printre altele, această carne este recomandată persoanelor ce au probleme cu digestia. În România […]

Pui cu cartofi la cuptor. Aromat cu mirodenii

În fiecare an, când cartofii noi apar în piețe, am obiceiul să-i folosesc ca pat pentru o înaripată aromată cu diverse mirodenii, rumenită încet la cuptor. Pentru a obține un pui crocant, dar în același timp cu carnea deosebit de gustoasă și fragedă este necesar să fim diplomați și să-i intrăm puiului pe sub piele […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 10
  • Page 11
  • Page 12
  • Page 13
  • Page 14
  • Interim pages omitted …
  • Page 77
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Pulpe de pui cu sos de rosii si cu cartofi pufosi

Tzatziki, Salata Greceasca de Castraveti cu Iaurt

tarta cu piersici

Tarta cu piersici. Simpla si buna

mancare de varza cu masline

Mancare de varza cu masline. De post

platica in crusta de sare

Platica pe pat de sare

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025