• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Bucatarie internationala

Salata Calda cu Legume si Piept de Rata

Dacă v-aţi propus să treceţi la un regim alimentar mai uşor, să daţi trupului mai multe verdeţuri şi legume, salata calda vă poate ajuta în acest parcurs. Fiind un intermediar între salatele crude şi mâncărurile gătite, salata caldă ne sprijină şi ne face mai uşoară trecerea la o perioadă în care să punem accent pe […]

Salata Ruseasca. Salata A La Russe

Salata rusească se aseamănă foarte mult cu salata de boeuf cu diferenţa că în reţeta de salata rusească nu găsim carne de vită sau altfel de carne. De asemenea, salata rusească suportă mai multă versatilitate în ce priveşte varietatea legumelor şi eventual a dressing-ului, drept pentru care se întâlnesc o multitudine de combinaţii şi reţete a […]

Humus cu Leurda. Randuit cu Frigarui

Humus cu leurda este un preparat care rânduieşte o întâlnire dintre un exponent culinar al Levantului şi verdele proaspăt şi sănătos al leurdei nostre. Este o asociere care favorizează gustul şi care cu siguranţă vă va fi pe plac, fie că o serviţi ca atare, dacă ţineţi post, fie că o întregiţii cu fripturi, prăjeli, […]

Carne de Vita cu Gnocchi in Sos de Rosii

Gnocchi sunt un fel de găluște mici preparate de obicei din cartofi și făină, foarte prezente, în special, în bucătăria italiană. Se pot prepara în casă sau le puteți găsi gata preparate în magazine. Rețetele după care se gătesc gnocchi sunt asemănătoare celor de paste, respectiv cu sos de roșii, cu verdețuri și legume, sau […]

Salata de Broccoli si Cartofi cu Masline Picante

Salata de broccoli si cartofi, consistenta si delicioasa, poate fi o variantă gustoasă de valorificare a energizantei legume verzi alături de hrănitorul cartof. Pentru sănătate și energie este bine să mâncăm cât mai mult verde crud sau ușor preparat. Broccoli, ca și alte legume, luat individual, poate fi considerat destul de fad, dar se dovedește […]

Tocanita de Miel cu Iahnie de Linte

Presupun că titlul (tocaniță + iahnie) induce ideea că trebuie alocat timp și ceva muncă pentru a te bucura de o tocanita de miel servită în tandem cu o iahnie de linte. Practic, putem spune că avem de-a face cu o combinație de două rețete, capabile să se descurce foarte bine una fără alta. Ei […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Page 4
  • Page 5
  • Interim pages omitted …
  • Page 25
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Fasole Prajita cu Carnati Proaspeti. Servita in Lipie

Tocanita Taraneasca de Curcan cu Sos pe Saturate

Salata bulgareasca ovcharska

Pui cu Rosii Aromate cu Usturoi si Busuioc

salata de vinete cu rosii coapte

Salata de Vinete cu Rosii Coapte

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025