• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Ingrediente

Salata Caesar cu piept de pui

Salata Caesar își are originea în anii 20 ai secolului trecut, când bucătarul mexican, de origine italiană, Caesar Cardini, a preparat-o pentru prima dată într-un restaurant din Tijuana, Mexic. Povestea spune că bucătarul Caesar a trebuit să pregătească, la repezeală, ceva de mâncare pentru un grup de actori, în condițiile în care nu prea mai avea […]

Paste cu piept de pui si sos de rosii

Mă întâlnesc cu pastele de câteva ori pe lună, fiind des solicitate în meniu de către fiică-mea, încântată de mai toate rețetele de paste. Îmi plac ca întotdeauna să fie preparate cu sos din abundență, alegând, de regulă, să folosesc unul din cele două sosuri de roșii preferate de mine, respectiv unul aromat cu busuioc […]

Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean

După cum, la mai tot românul, place ciolanul afumat, tot așa îmi place și mie! Tradițional, cel mai adesea ciolanul se prepară cu fasole sau varză, mâncăruri ce se înscriu în ceaslovul de aur al bucătăriei noastre. Totuși, dând la o parte obiceiul străbunilor în ce privește pregătirea ciolanului, azi vreau să vă spun cum […]

Piept de pui cu piure de broccoli

Dacă nu ați încercat până acum piureul de broccoli, vi-l recomand ca fiind foarte bun, cu un gust aparte și potrivit ca garnitură pentru orice friptură. Se prepară rapid dat fiind faptul că broccoli fierbe foarte repede. Alături de piureul de conopidă, de linte sau de țelină, este o variantă de a mai înlocui uneori […]

Salata cu Peste Preparat la Gratar

Baby hering -ul este un pește fără prea multe oase, ieftin și prezent în mai toate pescăriile. Chiar dacă nu este prea trupeș, acest pește oceanic îmi place îndeosebi la grătar. Pentru a se desprinde ușor carnea de pe oase și pentru a nu se fărâmița pe grătar, obișnuiesc să-i dau puțină sare înainte cu […]

Prajitura lasagna cu ciocolata. Fara coacere

Cremoasă cum n-ai mai văzut, prajitura lasagna cu ciocolata, cu siguranță poate fi o delicioasă soluție pentru când vei vrea să-ți îndulcești ziua. Frișca, budinca de ciocolată și crema de brânză se întâlnesc pentru a împlini pofta celor ce iubesc prăjiturile cremoase. Dacă vă întrebați de unde numele de lasagna cu ciocolată înseamnă că sunteți […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 15
  • Page 16
  • Page 17
  • Page 18
  • Page 19
  • Interim pages omitted …
  • Page 77
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

reteta de castraveti murati

Castraveti murati. De inspiraţie cazaceasca

Chiftele cu sos

Chiftele cu sos de rosii si paste

ciorba de varza cu sir

Ciorba de sir de porc cu varza. Aromata cu ciusca coapta

Rinichi de porc cu usturoi

Salata de pui cu ciuperci

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025