• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Retete ieftine

Salata consistenta de fasole si patrunjel

În această rețetă am combinat salata de pătrunjel cu cea de fasole, alăturând consistenței oferite de fasole, energia și vitaminele date de pătrunjel. Este o salată ceva mai aspră datorită pătrunjelului abundent, aromat mai abundent și tonifiant. Pătrunjelul proaspăt este foarte revigorant și sănătos, salata rezultată din această verzitură fiind în topul celor mai sănătoase […]

Geandra. Mamaliga gustoasa, cu oua si branza

Sub numele de geandra se identifică o mămăligă foarte moale, un terci țărănesc din mălai, care mai conține diverse alte bucate, diferite de la bordei la bordei. Astfel, putem adăuga la geandra nostră diverse legume coapte, ciuperci, jumări, ouă, brânză, bucățele de carne sau cârnat. Despre cât este de bună, nu am cuvinte să vă spun, […]

Hering prajit cu salata salsa

Plăcerea acestei simple partituri culinare cu hering prajit este garantată de contrastul dintre peștele puțin sărat și prospețimea salatei de roșii cu pătrunjel, măsline verzi și usturoi. Peștele asezonat cu sare și ținut câteva ore, se va prăji frumos și se va desface cu ușurință, în fileuri, de pe oase, fără a se fărâmița mai […]

Garnitura de orez. Cu praz si morcov

Odată cu apariția în piețe, până la ieșirea din iarnă, prazul autohton capătă o importanță crescută în bucătăria mea, fiind deseori prezent în garnituri, mâncăruri sau ciorbe. Chiar dacă este înrudit în multe cu ceapa, prazul are puterea să-și lase în mâncare amprenta proprie, prin gust, aromă și dulceață. Este ceva specific sudului ca prazul […]

Iutica de ardei cu ceapa

Iutica, în orice fel ați prepara-o, “crudă”  sau trecută prin foc, aromată și bogată în condimente  fistichii sau cu gust curat de vatră țărănească, are calitatea de a scoate din amorțeală orice ciorbă sau mâncare ce s-ar oferii cu banalitate. Rețete sunt nenumărate, cu o multitudine de ingrediente ce gravitează în jurul ardeiului iute, ardei […]

Dovleac fiert in lapte. Aromat cu scortisoara

Deși sunt consumator de dovleac și în fiecare toamnă plăcintarul este foarte des băgat la mine în cuptor, dovleac fiert in lapte nu am mai mâncat de când eram de-o șchioapă. Probabil că am neglijat preparatul având preconcepția că dovleacul în lapte se adresează copiilor. Dar, dacă este așa, mă gândesc că, uneori, chiar este […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 5
  • Page 6
  • Page 7
  • Page 8
  • Page 9
  • Interim pages omitted …
  • Page 28
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

Ostropel de Curcan cu Piure de Cartofi

orez cu ciuperci

Orez cu ciuperci şi legume. Mâncare de post

omleta cu sunca si cascaval

Omleta cu sunca si cascaval. Asezonată cu verde

Chiftele de scoici

Scoici de Dunare. Chiftele Gustoase la Superlativ

Pateu de casa din ficat de pui si ciuperci

Pateu din ficat de pui si ciuperci

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025