• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Papamond

  • Categorii
    • Aluaturi
    • Aperitive
    • Gem si dulceata
    • Mancaruri cu carne
    • Mancaruri cu legume fara carne
    • Mezeluri
    • Muraturi si conserve
    • Paste si pizza
    • Salate
    • Sosuri
    • Supe si ciorbe
    • Desert
  • Ingrediente
    • Pui
    • Curcan
    • Porc
    • Vita
    • Miel si ied
    • Rata si gasca
    • Peste, scoici, melci
    • Cartofi
    • Fasole
    • Mazare
    • Orez
    • Varza
    • Vinete
    • Loboda, leurda si altele
    • Fructe
    • Oua
    • Branza
    • Ciupeci
  • Bucataria romaneasca
    • Ardeal
    • Banat
    • Dobrogea
    • Moldova
    • Muntenia
    • Oltenia
  • Bucatarie internationala
    • Americana
    • Asiatica
    • Europeana
    • Orientala
  • Sarbatori
    • Craciun
    • Pasti
  • Altele
    • Articole
    • Cum se face?
    • Retete cu sos
    • Retete de post
    • Retete ieftine
    • Retete la cuptor
    • Retete rapide
    • Retete simple

Ingrediente

Fasole cu Masline si Piept de Porc Crocant

Pentru a depăşii cadrul trasat de tradiţionalele reţete de iahnie de fasole şi fasole bătută, azi am încercat o asociere între măsline şi fasole obţinând o mâncare care, sper eu, prezintă suficientă atractivitate pentru a vă determina să o încercaţi. Dacă rezultatul nu ar fi fost edificator şi satisfăcător de poftă şi gust cu siguranţă […]

Pui cu Rosii Aromate cu Usturoi si Busuioc

Fiindcă ne aflăm în acele zile în care canicula ne urmăreşte peste tot, inclusiv în bucătărie, ne limităm iniţiativa culinară la a prepara reţete mai simple, uşoare şi care nu ne cer să stăm prea mult timp lângă aragaz. Astfel, astăzi vă propun şi încerc să vă ispitesc cu nişte arătoase ciocănele de pui cu […]

Iahnie de Linte cu Loboda Verde

Din aceaşi familie cu fasolea, lintea se remarcă prin conţinutul mare de fibre şi, ca avantaj în preparare, prin faptul că fierbe repede, aspect ce faciliteză o preparare rapidă. De circa trei ani gătesc în mod constant linte, încercând să-i dau rost în cât mai multe reţete, de la cunoscuta supă turcească de linte la […]

Mazare Sote Servita cu Crutoane de Paine cu Unt

Cum, de ceva timp, în pieţe a apărut mazărea nouă, este bine să nu ratăm momentul şi să ne bucurăm de gustul autentic şi prospeţimea acestei dicotiledonate. Între mazărea proaspătă şi cea conservată este o diferenţă semnificativă de gust şi calitate, aşa ca, cei ce apreciează această legumă, se pot bucura în această perioadă de […]

Salata de Varza cu Castraveti si Marar

Probabil că, după salata de roşii, salata de varză este cea mai prepararată salată pe timp de vară. Simplă şi ieftină, combinaţia dintre varză fragedă şi mărar este sănătoasă şi ne ajută la siluetă. De câte ori prepar salata de varza fac exces de mărar proaspăt. Denumit de către chinezi planta tinereţii, mărarul îmi place […]

Ciorba de Vara cu Dovlecei si Macris

Având în vedere că suntem luaţi cu asalt de caniculă cred că se impune să tăiem greutăţile din meniu şi să ne răcorim puţin cu o ciorba de vara, cu dovlecei şi macris. Fiind uşor acrişoară de la macriş, mâncată rece,  ciorba asta de învioreză şi ne uşureză trupul de căldura zilei. Am îmbogăţit-o bine […]

  • « Go to Previous Page
  • Page 1
  • Interim pages omitted …
  • Page 3
  • Page 4
  • Page 5
  • Page 6
  • Page 7
  • Interim pages omitted …
  • Page 77
  • Go to Next Page »

Primary Sidebar

Rețete Diverse

pomana porcului

Pomana porcului. Parastas de doua saptamani

Plachie de Praz cu Ciuperci

Fasole cu Masline si Piept de Porc Crocant

Sarmale in Foi de Stevie. In Vas Roman, la Cuptor

ciorba de fasole de post

Ciorba de fasole de post

  • Contact Papamond
  • Politica De Confidențialitate

Copyright © 2025